Giulia Adams Interiors

Hampstead

kitchen living extension

Hampstead staircase design.jpg
 

Our brief for the refurbishment of this Victorian terrace basement in a large family house was to create a light and urban open plan interior design scheme for the living/kitchen/dining space with a new glazed extension on to the garden.  We obtained planning permission and developed all the interior architecture details. The materials palette included exposed brickwork, pale Oak floor, painted tongue and groove, and new Crittall doors to allow the light in. We sourced a contemporary Italian kitchen with a 3m Calcatta Marble island work top, working closely with a trusted supplier. In addition we designed a bespoke glass and timber staircase with plenty of storage, and a minimalist tongue and groove cloakroom and utility room. New bespoke bookcases and a fireplace were carefully integrated to create a calm modern light filled space for the whole family to gather.